Home / Art dhe Kulturë / Arti Pamor / Ekspozitë e fotografive të Mimoza Veliut
Loading...

Ekspozitë e fotografive të Mimoza Veliut

Në Galerinë kombëtare të Maqedonisë në objektin Çifte Amam, sonte do të hapet ekspozita e fotografive të Mimoza Veliut, e quajtur “Fotografia artistike”.

Mimoza është piktore e lindur në Maqedoni. Jeton dhe punon në Berlin. Përmes studios dhe galerisë së saj JAMMIN ajo lidh koncept të përbashkët të fotografive komerciale dhe artistike. Krahas në Berlin, Mimoza ka pasur ekspozita edhe në Tiranë, Prishtinë, Vjenë, Nju-Jork. Munih.

Në vitin 2008 ajo është fituese e çmimit të parë për fotografi artistike të Galerisë kombëtare të Kosovës.

x

Check Also

“Fraxhilitet” – ekspozitë e grafikave të Shqipe Mehmetit

Ekspozita e artistes grafike Shqipe Mehmeti do të hapet sonte në orën ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com