Home / Showbiz / Lifestyle

Lifestyle

Gratë tradhtojnë para burrave

Shkenca ende nuk ka gjetur mënyrën për të ndalur zemërthyerjen. Por që së paku mund të ju tregojë se kur ajo mund të ju ndodhë – kur ajo vjen nga tradhtia. Një studim në Journal Sex, ka hetuar tradhtinë në ...

Read More »

Përdorni këto 31 përgjigje, kur ju pyesin “a je ende beqar?” për të njëmijtën herë

Mbani mend këto përgjigje, që t’i përdorni në takime familjare, me miq të vjetër apo kur takoheni me ndonjë ish të dashur. Apo, thjeshtë, kur ju pyesin për statusin martesor për të njëmijtën herë. Cila është teknika më e mirë? ...

Read More »

Mashkulli duhet të paguajë në takimin e parë, ja arsyet

Personi që duhet të paguajë në takimin e parë është një cështje tepër konfuze. Njerëzit kanë mendime të ndryshme për këtë rast dhe ekzistojnë ata që mendojnë se duhet të paguajë gjithnjë mashkulli, si dhe të tjerë që mendojnë se ...

Read More »

Jeta e qytetit mund të nxisë plakjen?

Cilat janë gjërat që në vërtetë të rrisin moshën? Duke e ditur, i jep mundësi vetes edhe për t’i luftuar. Kush e dinte që jeta e qytetit mund të nxiste plakjen? Hidhini një sy listës. Takimet stresuese: Prezantimet dhe takimet me ...

Read More »

Pse beqaret vrapojnë pas meshkujve të martuar?

Ato thjesht nuk e shikojnë më si “njeri të martuar”, por si mashkullin tërheqës dhe të ëmbël nga zyra, i cila ka një grua të tmerrshme. Edhe pse thonë që nuk do ta bënin kurrsesi… Nëse i pyesni një mijë ...

Read More »

Prite të mirën, prite Floil në Maqedoni

Kompania e distribuimit Fluidi M, ka marr të drejtën e distribuimit të vajit ushqimor Floil.Floil është vaji me i ri në tregun e Maqedonisë, i prodhuar me shumë dashuri dhe kujdes. Floil është vaj luledielli i rafinuar në teknologjinë italiano-gjermane,i pasuruar me vitamin E ...

Read More »

Sa janë të rrezikshme për shëndetin tonë gotat prej qelqi?

Kimikalet vdekjeprurëse mund të jenë pjesë e gotave të qelqit që ju përdorni për pije, të cilat çojnë deri te krijimi i kancerit, tensioni i lartë i gjakut, komës dhe madje edhe infertilitetit. Plumbi toksik dhe kadmiumi janë gjetur në ...

Read More »

Mënyra më e mirë për të lënë duhanin

Prej kohësh duhanpirësit dhe njerëzit rreth tyre kanë tentuar të gjejnë metoda efektive për të lënë duhanin, por shpesh duket si mision i pamundur. Megjithëse nuk është aspak kështu, sepse ka plot raste të suksesshme njerëzish që kanë lënë duhanin ...

Read More »

Egoizmi i partnerit, si ta njohësh dhe ta përballosh atë

Të kesh një ditë me një person egoist mund të jetë vërtet e vështirë. Situata përkeqësohet kur egoja është pjesë e familjes ose më keq, është partneri juaj. Koncepti i egoizmit Para thellimit në këtë argument, është mirë të dallojmë ...

Read More »

Çfarë bëjnë njerëzit e lumtur në mëngjes

Në fillim duhet të kuptoni se gjumi është i rëndësishëm. Pa të, truri ynë nuk funksionon siç duhet dhe mund të jetë e dëmshme për shëndetin tonë. Tentoni të flini sa duhet për një fillim të mbarë. Bëni aktivitet fizik Ushtrimet janë të nevojshme jo ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com