Home / Showbiz / Intervista Exlusive

Intervista Exlusive

Exclusive: Intervista me sportistin Enes Hamiti

Tetova Jone: Shkurtimisht kush është Enes Hamiti-Biografia juaj ? Enes Hamiti: Unë jam Enes Hamiti nga Tetova, poashtu jetoj punoj dhe bashkëjetoj me Nënën time, jam 25 vjec … Shkollen fillore e kam kryer në “Kiril dhe Metodij “, të ...

Read More »

Exclusive: Intervista me fotografin Fatos Islami

Përshëndetje Fatos dhe faleminderit që pranuat ftesën time për të biseduar në këtë intervistë, për portalin “Tetova Jonë”.  Fatos Islami: Përshëndetje. Faleminderit shumë për ftesën. Është kënaqësia ime.   1.TetovaJone: Kush është Fatos Islami? Fatos Islami: Unë jam Fatos Islami, ...

Read More »

Intervista e hip – hop këngëtarit të ri Tetovarë ARTI- Dorart Durmishi

Përshëndetje Dorart dhe faleminderit që pranuat ftesën time për të biseduar në këtë intervistë, për portalin “Tetova Jonë”.   Kush është ARTI – Dorart Durmishi?  ARTI: Jam Dorart Durmishi jam i lindur në Tetovë dhe jetoj në Tetovë.   Çdo të ...

Read More »

Intervista e rep këngëtarit të ri tetovarë “ILLMILL”- Almir Mamuti

Përshëndetje ILLMILL dhe faleminderit që pranuat ftesën time për të biseduar në këtë intervistë, për portalin “Tetova Jonë”. Kush është Almir Mamuti – ILLMILL? ILLMILL: Almir Mamuti, është Solo artist i zhanrit Hiphop si dhe njëkohësisht edhe tekst shkrues. Çdo ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com