Home / Rinia Jonë / Fjala e Rinisë

Fjala e Rinisë

Asani:A ka racë më të poshtër , kur politika e flliqur e pushtetit instalohet edhe tek studentet?!

REAGIM:Jasir Asani Po e pyes veten a thua vallë ka racë më të poshtër, kur politika e flliqur e pushtetit instalohet edhe tek studentet atëher të jeni të bindur se ai shtet nuk ka funksionuar asnjëher, nuk funksionon dhe as ...

Read More »

Aziz Sulejmani: KUNDËR KUJT PROTESTOJNË?

Jam i tmerruar tek shoh studentët dhe nxënësit e moshës sime që kanë braktisur mësimin dhe kanë dalur rrugëve të protestojnë për “Maqedoni të përbashkët” dhe kundër zyrtarizimit të gjuhës shqipe në nivel nacional. Ka disa ditë që unione studentësh ...

Read More »