Home / Rinia Jonë / Brengat e Rinisë

Brengat e Rinisë

Sonte të gjithë tek “Ultra Caffe” – Tetovë për ta ndihmuar Florentin, ai ka nevojë për ne!

Studentët e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë – UT për studentin, kolegun e tyre të ri 20 vjeçar që vuan nga sëmundja e leukemisë akute, Florent Hoxha, organizojnë mbrëmje humanitare e cila do të mbahet sonte në “Ultra Caffe” në ...

Read More »

Frika për të dal dhe të bëjmë jetë nate në Tetovë!

                                Piktorja shqiptare dhe aktivistja e Komitetit të paqes – The International Women’s Peace Group Arbenita Meta, shpreh shqetësimin për disa incidente që ndodhën ditëve të ...

Read More »

Rinia shqiptare nuk është e vetëdijshme për forcën që e posedon, duhet angazhim

Të rinjve në Maqedoni u kanë mbetur dy alternativa, të instrumentalizohen nga partitë politike ose të marrin rrugën e mërgimit. Ky fenomen paraqet shqetësim për një “tru” të rinisë që ka mbetur në Maqedoni e që do të jetë bartëse ...

Read More »

Testimi Ekstern, Nxënësit , Profesorët dhe Vlersimi!

Shkruan Ardonit Ismaili: Sot, ne disa nxënës të gjimnazit të Tetovës “Kiril Pejçinoviç” dhamë opinionet tona publike para Televizionit Art me rastin e fillimit të Testimit Ekstern për maturantët. Të gjithë të intervistuarit, përfshirë, edhe udhëheqsinë e këtij instucioni patëm ...

Read More »