Home / Lajme / Opinione

Opinione

Zgjedhjet vendore në Maqedoni 2017

Abdulla Mehmeti (Pjesë të shkëputura nga një analizë përmbledhëse për procesin zgjedhor) SHQIPTARËT NË MËNYRË INTELIGJENTE E NDËSHKUAN STRUKTURAT E VJETRA NË PUSHTETIN VENDOR Shqiptarët në Maqedoni, në zgjedhjet vendore të fundit dëshmuan se janë për ndryshime dhe reforma të ...

Read More »

MEHMETI: PUSHTETI VENDOR, DEMOKRACIA DHE AUTOKRACIA

Nga: Abdulla MEHMETI Sipas ligjeve në fuqi, në fushatat parazgjedhore për pushtetin vendor (zgjedhjet komunale), disa ditë promovohen partitë politike të përfshira në zgjedhje (garë), programet dhe kandidatët për kryetarë komune dhe këshilltarë; një ditë vendosin qytetarët përmes votës së ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com