Home / Femra / Modë

Modë

Tatuazhet pas veshit, trendi i fundit

Edhe pse  një vend jo shumë i dukshëm, lëkura pas veshit pranë rrënjëve të flokëve është shndërruar në vendin ideal për tatuazhe. Tatuzhet e vogla dhe me kuptim janë shumë më tepër estetike se ato që zënë një hapësirë të ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com