Home / Art dhe Kulturë / Letërsi

Letërsi

Kumanovari me poezi për Shkëndin

Për Shkëndinë … Të quajnë klub futbolli Por më shumë se një klub je Sa bukur të qëndrojnë ngjyrat Që ti Shkëndij mi ke Shqiptarët nga katër anët Te ju kanë shikimin Të ngjiten në majën më lartë Me Shkëndinë ...

Read More »

Një botim me vlerë për folkflorin shqiptar në Maqedoni

Dr. Izaim MURTEZANI  Përralla popullore shqiptare (Mbledhur në Tetovë dhe Gostivar me rrethinë) nga Edibe Selimi -Osmani Libri me titull Përralla popullore shqiptare (Mbledhur në Tetovë dhe Gostivar me rrethinë) nga Edibe Selimi-Osmani, paraqet padyshim librin, apo përmbledhjen më madhore të folklorit shqiptar ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com