Film

Rikthehen “Piratët”

Pas 6 vitesh pritjeje te gjate “Piratet e Karaibeve” kanë mbushur sërish sallat e kinemave në mbarë botën që prej disa ditësh dhe duket se ky film as ka ndërmend të zbresë në vendin e dyte të filmave më të ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com