Home / Art dhe Kulturë / Arti Pamor

Arti Pamor

Ekspozitë e fotografive të Mimoza Veliut

Në Galerinë kombëtare të Maqedonisë në objektin Çifte Amam, sonte do të hapet ekspozita e fotografive të Mimoza Veliut, e quajtur “Fotografia artistike”. Mimoza është piktore e lindur në Maqedoni. Jeton dhe punon në Berlin. Përmes studios dhe galerisë së ...

Read More »

Zbulohet mozaiku romak në Qipro

Pas gërmimeve disavjeçare, arkeologët në Qipro kanë zbuluar një mozaik të vjetër rreth dy mijë vjet. Skena e vrapimit me qerre në hipodromin e stadiumit të hapur shtrihet në një sipërfaqe prej gati 26 metrash, aq sa është i gjatë ...

Read More »

Nudot e vona të Maks Velos

Ka një histori përtej çdo gruaje të zhveshur. Një histori të cilën ajo përpiqet ta harrojë teksa i buzëqesh pasqyrës të veshur me një kornizë të verdhë. Me flokët e kapur pas, reflektimi i saj në pasqyrë duket i bukur. ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com