Home / Art dhe Kulturë

Art dhe Kulturë

Ekspozitë e fotografive të Mimoza Veliut

Në Galerinë kombëtare të Maqedonisë në objektin Çifte Amam, sonte do të hapet ekspozita e fotografive të Mimoza Veliut, e quajtur “Fotografia artistike”. Mimoza është piktore e lindur në Maqedoni. Jeton dhe punon në Berlin. Përmes studios dhe galerisë së ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com