Home / Lajme / Maqedoni / Arben Agolli, shpresa e vetme për Dibrën dhe dibranët!
Loading...

Arben Agolli, shpresa e vetme për Dibrën dhe dibranët!

Komuna e Dibrës, meriton të udhëhiqet nga një njeri siç është Arben Agolli. Ky i fundit e ka marrë me shumë kënaqësi detyrën e të qenurit kandidat për Kryetar komune të Dibrës. Andaj dita ditës në terenin e Dibrës ekipa e tij dhe ai po punojnë për përpilimin e një platforme e cila do ti gjente dibranët në një gjendje më të sigurtë jetese.

Nga ana tjetër oponenti i tij dhe njëkohësisht kryetari aktual i Dibrës, Ruzhdi Lata po përjeton rrënie në përkahje nga qytetarët. Për më shumë se katër vite qeverisje lokale, Dibra ballafaqohet përsëri me problemet që i ka pasur edhe në vitet e mëparshme.

Në një status të fundit në rrjetet sociale, Arben Agolli ka falenderuar të gjithë pacientët e tij të profesionit të tij personal. Ai tha se siç është kujdesur për pacientët ashtu do kujdeset edhe për Dibrën, e cila është amaneti i shenjt i këtyre tokave shqipëtare./tetovajone.com/

x

Check Also

Ky do të jetë ministri i ri pa resor në Qeverinë Zaev

Ministri i ri pa resor vjen nga qyteti i Delçevës e ai ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com