Home / Art dhe Kulturë / Ndryshe / 30 Gusht, bota shenoi Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve
Loading...

30 Gusht, bota shenoi Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve

TEPELENË : Në Shqipëri, rreth 6,000 vetë humbën jetën gjatë komunizmit, ekzekutuar me apo pa gjyq farse, vdekur në burgje apo nga kushtet çnjerëzore, por varret e tyre nuk shënjoheshin dhe nuk ju tregoheshin familjareve.

AIDSSH ka vendosur që të të promovojë idenë e një memoriali në kampin famëkeq të Tepelenës, ku humbën varret e qindra vetëve, sidomos fëmijë.
Në këtë takim në ish kampin e “Turanit” Tepelenë qytetare te interesuar, te mbijetuar dhe familjare te tyre, shkaun……
Tetova Jonë:

Leave a Reply

x

Check Also

Intervista e Ismail Qemalit në Vjenë: Ne nuk kërkojmë autonomi, por Pavarësi

Nga: Aurenc Bebja Gazeta franceze, “Journal des Débats Politiques et Littéraires”, ka ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com