Home / Tripa / Ndryshe / 11 -vjeçari bën operacion në organet gjenitale, arsyeja do t’ju shokojë

11 -vjeçari bën operacion në organet gjenitale, arsyeja do t’ju shokojë

Një 11- vjeçar ka bërë një operacion në organet gjenitale, pasi mjekët zbuluar se ai kishte për të hequr 26 copë magnete të vegjël.

Djali  nga Kina, i quajtur vetën si Pi Pi, filloi të urinonte gjak dhe kjo gjë ka alarmuar prindërit të tij, të cilët e kanë dërguar menjëherë në spital. Pasi është vizituar, mjeku ka konstatuar se kanalet urinare të djalit ishin bllokuar nga disa magnete të vegjël.

Mjekët konstatuan se magnetët e vegjël me të cilët djali kishte……
Tetova Jonë:

Leave a Reply

x

Check Also

30 Gusht, bota shenoi Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve

TEPELENË : Në Shqipëri, rreth 6,000 vetë humbën jetën gjatë komunizmit, ekzekutuar ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com